Feltöltés dátuma: 2017.10.10.

Egy Csepp Figyelem

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány #struccpolitika című plakátja is szerepelt az idei ARC kiállításon. A cukorbetegség korai felismeréséért és megelőzéséért küzdő nonprofit szervezet a made by zwoelf grafikusaival közösen alkotta meg óriásplakátját, amelyet az ARC zsűrije a MACIARC kategória legjobbjai közé választott. A plakát témáját egy riasztó adat szolgáltatta: naponta 10 amputációt végeznek Magyarországon a cukorbetegség szövődménye miatt.

„Idén ijesztő üzenetet jelenítettünk meg – humoros formában. A cukorbetegség miatti lábamputációk drasztikus emelkedésére hívtuk fel a lehetséges érintettek és közvetlen környezetük figyelmét. De szól azokhoz is, akik nincsenek tisztában a betegség következményeivel és azokhoz is, akik tudják, hogy a vércukorszintjük magasabb az ajánlottnál, mégsem foglalkoznak vele. Bízunk abban, hogy nemcsak a #struccpolitika óriásplakát tetszik majd a közönségnek, hanem a mondanivaló is eljut mindenkihez” – nyilatkozta Erős Antónia, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány alapítója.


Szeretne közvetlenül értesülni az újdonságokról? Megrendelési információk

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!