A Sportos Cukorbetegekért Egyesület nyári találkozója

A programról röviden: Biciklizés, strandolás, evezés, tollasozás, focizás, röplabdázás. Mi kell még? Ja, családias hangulat, értékes beszélgetések, sok-sok nevetés.

Időpont: Július 1., 8.00–20.00

Helyszín: Agárd, Napsugár Strand (a Pop Strand folytatása)

Kedvezményes belépő az előre regisztrálóknak: 300 Ft, 3 éves kor alatt ingyenes. (Érdemes regisztrálni, mert a teljes ár felnőttnek 900 Ft, gyereknek 500 Ft)

A Sportos Cukorbetegekért Egyesület sátránál egész nap lehetőség lesz beszélgetni tapasztalt szülőkkel és diabétesz-edukátorokkal. A strand területén homokos, árnyékolt partszakasz van a piciknek, a nagyobbaknak vízi játékok (térítés ellenében) és sportpályák is rendelkezésre állnak.

Fakultatív programok:

9.30-tól kerékpározás több csoportban

Bukósisak használatát javasoljuk!

Aki Agárdon szeretne kerékpárt bérelni, annak javasoljuk, hogy előre foglalja le telefonon (pl. Gesztenye Bicikli: 30/290-6014), és 9 órára menjen a kerékpárért, várhatóan nagy sor lesz.

15.50: Kenuzás korhatár nélkül

Indulás a Touring Hoteltől, a strandról együtt sétálunk át ide.

A 7-8 személyes csapatkenu használata nem igényel vízi jártasságot. Minden kenus számára (kisgyerekeknek is) evezőt, mentőmellényt biztosítunk, ezek használata kötelező.

A 1,5 órás út során ősi halászcsapásokon, titkos ösvényeken kalandozunk, megismerjük a tó vízi világát túravezető segítségével.

A kenuzás költsége:

MÁK kártyával (hatósági igazolvány), illetve 4 éves korig ingyenes
Gyermek (4–6 éves korig): 600 Ft
Diák (7–18 éves korig) és nyugdíjas: 900 Ft
Felnőtt: 1300 Ft

Ételről, italról gondoskodjatok, és a sapkát, naptejet se felejtsétek otthon!

Regisztráció: https://goo.gl/forms/CluFufyr06IYRDWc2

Telefon: +36 30 279 5219

Plakát letöltése (pdf)

Sportos Cukorbetegekért Egyesület (SCE) sportoscukros.hu

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!